Марки
 
Количка
0 продукта
 
Магазини

Всеки ден нови промоции и разпродажби на стари колекции в нашите магазини!


София ТБ"Илиенци", мол 1, магазин 049

Работно време: 08.00 - 16.00 ч. без почивен ден
Телефон: 0886405390


Карлово, пл."20-ти юли"

Телефон: 0886810791


Централен офис:гр.Карлово
ул."Водопад" 5
email: office@agresia-moda.com
Телефон: 0888347306

 
 

Условия за ползване

Добре дошли в сайта на магазин "Агресия мода"!

В работата си, ние - екипът на магазини "Агресия мода" - се стремим изцяло да бъдем в услуга на своите клиенти, като им осигуряваме висококачествени стоки и услуги, в съответствие с най-високите световни стандарти. При възникнали спорове или недоразумения в работата между "Агресия мода" и негови клиенти, "Агресия мода" поема ангажимента първо да потърси директно взаимноприемливо решение. При отказ на една от страните за приемане на взаимноприемливо решение, ще влязат в сила следните права и задължения на страните.

Общи условия

Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения, като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. "Агресия мода" си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод, и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна, това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор.
Този сайт използва cookies. За коректната му работа трябва да активирате cookies във Вашия браузър.

Сигурност

"Агресия мода" Ви гарантира, че Вашата лична информация, подадена в процеса на покупката, ще бъде надеждно защитена. По никакъв повод и под никакъв предлог ние няма да продадем или предоставим Вашата лична информация на трета страна. Ние се задължаваме да използваме тази информация само в процеса на осъществяване и изпълнение на поръчката Ви, както и при нужда от помощ при бъдещи Ваши поръчки. По подразбиране някои оторизирани трети страни, които участват в разплащанията, доставката и други дейности, свързани с изпълненията на вашите поръчки, имат достъп до части от нашата база данни, които са свързани с изпълнението на техните задължения.

Авторски права

Освен ако не е изрично упоменато, цялото съдържание на този сайт, включително текста , графиките, снимките и запазените знаци са собственост на ЕТ"Агресия мода - Г.Тодорова" и са защитени от международните закони за защита на авторските права.

Отказ от права

Стремежът на ""Агресия мода"" е да доставя на своите клиенти най-новите стоки и най-актуалната информация, свързана с тях. Цялата информация, свързана със стоките и услугите, предлагани на този сайт, се контролира ежедневно и независимо от администраторите на сайта. Въпреки това, информация свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт, може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки както и остарели данни. "Агресия мода" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод. "Агресия мода" не носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. "Агресия мода" си запазва правото да отказва поръчки по всяко време, включително поръчки, които съдържат неверни цени или невярно описание на продукта; поръчки, за които "Агресия мода" има съмнения, че са в нарушение на действуващите закони и поръчки, които "Агресия мода" счита, че са в ущърб на неговите или на собственика му интереси. "Агресия мода" си запазва правото да ограничава доставката на броя на продуктите или броя на поръчките от едно лице извършени чрез този сайт.

Отговорности

Всички стоки, закупени от сайта на "Агресия мода" , се изпращат с куриерски служби. За всяка загуба или нарушение целостта на стоката по време на доставката е отговорна единствено куриерската служба. С подписването на разписката за приемане на стоката, Вие потвърждавате, че сте получили стоката във вид, количество и качество, което отговаря на поръчката Ви към "Агресия мода".

Предложения

"Агресия мода" приветствува всякакви коментари относно Вашия опит при разглеждането и пазаруването от неговия сайт, както и Ваши предложения, относно подобряването на съдържанието, конструкцията или други елементи на сайта. Всякакви коментари, идеи и предложения, относно съдържанието, програмирането или каквото и да е, отнасящо се до този сайт, ще бъдат считани като собственост на "Агресия мода" и "Агресия мода" ще има правото да използува, разпространява, да развива и продава такива идеи и предложения без изричното съгласие на техния автор - във всякакъв вид, форма и технология позната сега или в бъдеще и приносителят се отказва от всякакви искове за права върху тези идеи и предложения сега и за вбъдеще.

Законодателство

Този сайт е създаден и се контролира от фирма ЕТ"Агресия мода - Г.Тодорова", регистрирана по законите на Република България. Законодателството на Република България ще се прилага при спазването на тези права и задължения. Всички възникнали спорове по действието на този договор и произтичащите от него права и задължения ще се отнасят и решават от съд в Република България, и всички страни се съгласяват изрично, че приемат юрисдикцията на този съд.

Цялостно съгласие

Тези права и задължения, заедно със самостоятелно поетите задължения на "Агресия мода" по гаранциите, изпращането, политиката на сигурност и други подобни задължения, поети от нас в този сайт, съставят цялостното споразумение между Вас и "Агресия мода".